skip to Main Content

Integritetspolicy

Vår önskan och målsättning är att du ska känna dig trygg med vår hantering av de personuppgifter som du lämnar till oss. Med denna integritetspolicy vill vi informera om hur och för vilka ändamål vi behandlar dina personuppgifter.

Behandling av personuppgifter 

Bergvik Skogs behandling av personuppgifter sker i enlighet med gällande lagar och förordningar.

När du skickar e-post till oss via webbplatsen, t.ex. för att lämna en synpunkt eller ställa en fråga, behöver vi lagra dina kontaktuppgifter för att kunna behandla ditt ärende och kontakta dig med anledning av ärendet. Vi lagrar bara de uppgifter du själv valt att lämna. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss i syfte att hantera ärendet men kan inom ramen för denna hantering komma att lämnas till våra samarbetspartners, Stora Enso Skog AB och BillerudKorsnäs AB.

När du söker en ledig tjänst kommer inskickade ansökningshandlingar att vara tillgängliga för och behandlas av de personer inom Bergvik Skog som ansvarar för rekryteringen. I de fall vi anlitar en extern rekryteringsfirma kan handlingarna komma att lämnas till tredje part.

I ett samrådsförfarande kommer de kommentarer som du lämnar i yttrandet, inklusive kontaktuppgifter eller andra personuppgifter, att registreras hos och av oss. Yttranden från privatpersoner avidentifieras innan extern publicering. Uppgifterna kan inom ramen för samrådsförfarandet komma att lämnas till våra samarbetspartners. Uppgifterna kan även komma att publiceras eller lämnas ut enligt offentlighetsprincipen.

När du tecknar ett avtal med oss, t.ex. ett nyttjanderättsavtal, kommer vi att lagra de personuppgifter som du lämnar till oss i ett dataregister. Vi använder personuppgifterna uteslutande för administration av avtalet och i syfte att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig. För uppdatering av personuppgifter kan uppgifter komma att inhämtas från offentliga och privata register.

Hur skyddar vi dina personuppgifter? 

Att lämna ut sina uppgifter över Internet innebär alltid en risk. Vi vidtar kontinuerligt alla rimliga och lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter och annan viktig information från obehörig åtkomst, vidarespridning, ändring och förstörelse.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter? 

Vi behåller dina personuppgifter så länge som det är nödvändigt med hänsyn till ändamålet med behandlingen, t.ex. för att hantera ett ärende, fullgörande av ingångna avtal eller fullgöra våra förpliktelser enligt lag.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till fortsatt behandling av dina personuppgifter. Notera att ett återkallande av samtyckte inte påverkar den behandling som får göras utan samtycke eller som vi måste göra för att fullgöra våra förpliktelser enligt lag.

Länkar till andra webbplatser 

Webbplatsen kan innehålla länkar till andra webbplatser. Bergvik Skog ansvarar inte för innehållet på andras webbsidor och heller inte andra webbplatsers behandling av personuppgifter.

Sociala medier 

Tänk på att om du använder sociala medier för att komma i kontakt med oss så kan det innebära att information och personuppgifter överförs till tredje part, t.ex. Twitter eller Facebook.

Registerutdrag och rättning av personuppgifter 

Du har enligt personuppgiftslagen rätt att kostnadsfritt, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till personuppgiftsansvarig enligt adress nedan, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig.

En ansökan om registerutdrag ska innehålla personnummer och namn samt vara egenhändigt underskriven av den registrerade. Registerutdraget skickas till den registrerades folkbokföringsadress. Ansökan om registerutdrag eller begäran om rättelse skickas till Bergvik Skog AB, Personuppgiftsansvarig, Trotzgatan 25, 791 71 FALUN.

Personuppgiftsansvarig 

Bergvik Skog AB, 556610-2959, är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker inom koncernen och på denna webbplats.

Kontakt 

Om du har frågor, kommentarer eller klagomål gällande vår behandling av personuppgifter går det bra att kontakta oss genom att antingen skicka ett meddelande via e-post till info@bergvikskog.se eller per brev till Bergvik Skog AB, Personuppgiftsansvarig, Trotzgatan 25, 791 71 FALUN.

Back To Top